2 kyllingebryster
2 tsk. dijonsennep
4 skiver parmaskinke
olie til stegning
peber
ENDVIDERE:
1 dl piskefløde
3-4 spsk. sukker
¼ dl citronsaft
1 salathoved
1 bundt grønne asparges, 250 g
TILBEHØR:
500 g kogte kartofler
Smør kyllingebrysterne med sennep på den ene side, og pak dem ind i parmaskinke. Steg dem i en smule olie på en varm pande, til kyllingen er gennemstegt, og parmaskinken er sprød. Krydr med peber.
Rør imens fløde, sukker og citronsaft sammen. Pluk salaten, knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér den. Lav tynde strimler af aspargesene med en tyndskræller eller kartoffelskræller. Vend salat og asparges med dressingen.
Servér straks kylling med mormorsalat og kartofler.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Kylling med mormorsalat de luxe
Simpelt og med tanker til mormor….
…opskriften er til 2 personer.