Citronfromage:
Del æggene i blommer og hvider.
Pisk æggeblommerne lyse og luftige med sukker. Det er vigtigt at sukkeret er helt opløst, så din fromage ikke kommer til at knase.
Læg husblassen i koldt vand i 5 minutter.
Pisk æggehviderne stive.
Riv skallen fra ½-1 citron helt fint. Pres saften fra all citronerne
Smelt husblassen i en kasserolle i det vand der hænger ved. Tag den af varmen og bland den med citronsaft.
Pisk fløden til skum.
Rør citronsaft og husblas i æggeblommerne sammen med revet citronskal efter smag. Vend flødeskum forsigtigt i og vend til sidst piskede hvider i. Forsigtigt, så luften ikke bliver slået ud.
Fordel fromagen i en stor skål eller mindre glas og sæt den kold i mindst 3 timer.
Servering:
Servér fromagerne evt. toppet med flødeskum.
Lyder lækkert ( men har du en ide med hensyn til husblas ) som jo normalt (er svinegelantine )
I en lidt mere lækker udgave 🙂
Tak Susan
Hej Susan, undskyld sent svar! Dr- Oetker har faktisk en vege-gel.
https://www.oetker.dk/dk-da/vores-produkter/gelering/produktsortiment/gelatine/vegegel.html
Eller du kan anvende agaragar
https://www.helsam.dk/mad-og-drikke/kolonial/stivelse/agar-agar-pulver-tang-stivelse-?id=10467
Kh Louisa