Det her kommer jeg til at spise HELE sommeren!
Opskriften er tilbehør til 3-4 personer. – se den også HER
1 fed hvidløg
6 hjertesalater
flagesalt
god olivenolie
lidt citronsaft
rigeligt, revet parmesan
Del salaten i halve. Skær det allernederste af stokken, men kun lidt, så salaten stadigvæk sidder sammen. Dryp salaterne med lidt olivenolie og lidt hakket hvidløg og grill og dem på den varme grill. Krydr dem med salt, anret dem på et fad og dryp dem med olivenolie og en smule citronsaft. Top med rigeligt parmesan og servér straks.
Opskrift: Louisa Lorang
>Det må helt sikkert prøves 🙂
KH
B
>Mmmmm, det kunne godt blive min sommerfavorit også!
Jeg kan sagtens forstille mig hvor godt det smager og det er fluks kommet på 'to cook' listen
>Hej Louisa…!
Tak for inspirationen på Weber Camp i weekenden.
Jeg søger nu efter opskrifterne og synes at ovenstående lyder som en af dem.
Kan du hjælpe med resten?
Kh Kirsten
>Hej Kirsten
Sikke en skøn festival!
Jeg har netop lagt opskrifter op på bloggen (bedre sent end aldrig!!?!?).
Kig under kategorien GRILL – og skriv hvis du mangler nogle 🙂
Kh Louisa