En burger med blå overraskelse i midten! WHATS NOT TO LIKE!??
400 g hakket oksekød
50 g blå ost, f.eks. Blå Kornblomst
olie til stegning
salt og peber
ENDVIDERE:
2 burgerboller
mayonnaise, gerne Hellmann’s
1 hjertesalat, strimlet
1 radicchiosalat, strimlet
2 gulerødder strimlede
TILBEHØR:
ketchup
Del kødet i fire lige store portioner, og lav fire flade bøffer. Fordel den blå ost på midten af de to bøffer. Læg de sidste bøffer ovenpå, og luk osten inde ved at klemme kødet forsigtigt sammen i siderne. Steg de to bøffer i olie på en varm pande, og krydr dem med salt og peber.
Lun burgerbollerne, og smør dem med mayonnaise. Fordel salater og gulerod på underbollerne (kan det hele ikke være der, kan du servere det ved siden af). Læg bøfferne på.
Servér straks med ketchup.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann