Denne kombi af krydrede æg i bløde tortillas (soft tacos) er en af mine favoritter. I Texas kan du købe en af disse breakfast tacos på en hver tankstation, burgerjoint eller endnu bedre – på et taqueria (taco shop).
Fantastisk morgenmad siger jeg bare. Servér lemonade, iste, sort kaffe og masser af hotsauce til.
Se flere bud på dejlig morgenmad i det nyeste nummer af MAD&venner.
Opskriften er til 2 personer til morgenmad
SALSA:
2 avokado, i tern
2 tomater, i tern
1 håndfuld koriander
1 rødløg, hakket
1 rød chili, hakket
saft af 1 lime
salt
MIGAS:
1 løg, hakket
1 tomat, i tern
½ grøn peberfrugt, i tern
olivenolie
25 g majs tortilla chips
5 æg
salt
ENDVIDERE:
4 lune tortillas
tabasco
lime
Vend avokado, tomat, koriander, rødløg, chili og lime sammen og smag salsaen til med salt.
Sautér løg, tomat og peberfrugt i lidt olivenolie på en varm pande. Kom chips ved og lad det varme kort. Pisk æggene sammen og Kom dem på panden. Rør det hele sammen så det bliver bløde røræg. Smag til med salt.
Fyld det hele i lune tortillas og servér straks med salsa, tabasco og lime.
TIP: du kan komme revet cheddar i dine varme tacos, hvis du er til ekstra snask.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Line Falck
>Orv, det var da en pragtfuld og smagfuld morgenmad. I would eat that 🙂
>Tak Malou. Og jeg lover at man næsten ikke opdager at den mangler bacon 😉
Kh L