Totalt morfar – på den seje måde. Elsker Bøf Lindstrøm med hele svineriet 🙂
Opskriften er til 2 personer.
300 g hakket oksekød
2 spsk. kapers
3 skiver syltede rødbeder, hakkede
1 lille løg, hakket
olie til stegning
salt og peber
ENDVIDERE:
1 tsk. dijonsennep
2 tsk. flydende honning
2 spsk. æbleeddike
3 spsk. olivenolie
100 g blandet salat
2 gulerødder i julienne eller revne
2 stilke bladselleri i skiver
1 rødløg i skiver
salt og peber
TILBEHØR:
500 g kogte eller ristede
kartofler
Rør kødet med kapers, rødbede og løg. Form kødet til 4 små bøffer, og steg dem i olie på en varm pande. Krydr med salt og peber. Rør imens sennep, honning, eddike og olie sammen. Vend salat, gulerødder, bladselleri og rødløg med dressingen. Smag salaten til med salt og peber, og servér straks bøfferne med salat og kartofler.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann