Det er super nemt! Jeg lover! Så skynd dig: Lav din egen lemoncello.
Det smager sååå godt. Så er du en af dem, der synes lemoncello smager af opvaskevand, så har du bestemt aldrig smagt en hjemmelavet en (eller en ordentlig en overhovedet!)
Lemoncello kan nemlig være ganske fortrylleden og helt forfærdeligt!
Det er super nemt at lave, og skønt at nyde med isterninger når solen er sød.
Eller prøv en charter-version med citronsorbet toppet med lemoncello. Super godt!
Find flere opskrifter i mit gratis online magasin; Lorang&Co
Du bør altid bruge øko citroner. Men laver du lemoncello SKAL du huske det!
Skræl den yderste, gule skal af citronerne med en tyndskræller og kom dem i et skoldet glas. Hæld vodka over og lad det trække i 5-7 dage ved stuetemperatur.
Kom vand og sukker i en kasserolle og kog det op til sukkeret er smeltet. Køl det helt af og hæld det i vodkaen. Lad limoncelloen trække i yderligere 1 døgn. Sigt den, hæld den på en skoldet flaske og nyd den iskold.
Limoncelloen kan holde sig i ca. 1 måned i køleskab.
Mums og ja tak! Det tror jeg da nok liiiige jeg skal prøve at lave i sommerferien!
Åhhh håber at du bliver glad 💚