Syndig snitsel

Top klassiker med ny frakke…..ÆÆÆÆÆÆÆÆLSKER snitsel. Og kan du få fingrene i den japanske pankorasp, bliver oplevelsen helt i top…..

Opskriften er til 2 personer.

saft og skal af 1 økologisk citron
100 g flydende honning
2 spsk. hvidvinseddike
2 store bananskalotteløg i skiver

ENDVIDERE:
2 skinkesnitsler
salt og peber
1 dl hvedemel
1 æg, pisket
2 dl groft rasp (gerne panko)
olie til stegning
høvlet peberrod
kapersbær

TILBEHØR:
100 g rucola (vendt med en smule af de syltede løg)
400 g ristede kartofler


Skræl det yderste gule af citronen med en tyndskræller eller en kartoffelskræller, og skær skrællen i tynde strimler. Kom citronskal, citronsaft, honning, eddike og løg i en kasserolle, og lad det simre uden låg i 10-15 minutter. Lad løgene køle i lagen.
Krydr snitslerne med salt og peber, og vend dem i mel og derefter æg og rasp. Steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte.
Anret snitslerne med syltede løg, kapersbær og peberrod. Servér straks med rucolasalat og ristede kartofler til.


Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

0 thoughts on “Syndig snitsel

  1. Newyorkerbyheart

    >Du forstår nu altså også at "sælge" det 😀 Det ser virkelig godt ud, så nu har jeg lyst til schnitzel – selvom jeg lige har spist mig mæt i suppe…..

    Mange hilsner
    Birthe

    PS. Jeg er umådelig stolt over at være på din blogsliste – tak! 🙂

    Svar
  2. Louisa Lorang

    >Hæ! Jeg er:

    1) Glad for at du skriver snitsel med Z. Det gør jeg altid, men bliver rettet i korrektur.
    2) Glad for at du bliver sulten (igen)
    3) Såååååå glad for at være på DIN blogliste – du er jo blog-dronningen. Så tak herfra 🙂

    KH L

    Svar
  3. Newyorkerbyheart

    >Nogle gange skal man bare ikke give efter for korrektur – jeg skriver det også altid med z 😀

    – nu rødmer jeg helt, tak 🙂

    Mange hilsner
    Birthe

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *