Dette er den mest enkle non-pasta! Og så tager den 4 ½ minut at lave!!!
Enkel, smækker og lige til at spise som den er, eller måske med et stykke ristet fisk eller kylling og en tomatsalat?
Denne simple citronsauce, er naturligvis også god på rigtig (!) pasta. Just saying.
Opskriften er til 2-3 personer.
2 squash
CITRONSAUCE
¼ dl citronsaft (ca. 1 citron)
¼ dl olivenolie
50 g fint revet parmesan
salt og peber
1 dl kogende vand
Lav ”spaghetti” af de to squash med en spirilizer (eller lave brede ”pastaer” med en tyndskræller).
Pisk citronsaft med olie, parmesan, salt og peber. Pisk kogende vand i og vend straks squashen med dressingen. Smag til og servér straks.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Tak til dig Louisa for lækker (mandagsfrokost-) inspiration og madopskrift. Mine smagsløg elsker dine madkombinationer og hvor er mit madunviers blevet så meget sjovere, nemmere, men med meget mere smag efter jeg opdagede din madkunst! Et stort tak herfra til dig.
Åhhhh! Tak for sød besked! Kh L
Jeg er vild med squashpasta! Og det lyder rigtig lækkert med citronsauce – det må prøves. Vi har selv spist det meget hen over sommeren, med en syrlig persillepesto og bagte tomater 🙂
Hvor er din tallerken fra? Den er sindssyg smuk 🙂
lyder så skønt. Den er fra et lopis. Ingen mærker i bunden 🙁
Ser lækkert ud. Hvilken spiralizer vil du anbefale?
bruger denne, men har ikke testet market…… http://www.rawandmore.dk/lurch-spirali-grøntilbud-før-350-nu-329