sticky chicken wings

Sticky chicken wings

Sådan gør du:

Bland mel, paprika, cayennepeber, løgpulver og salt sammen i en stor frysepose. Kom vingerne i posen og ryst den.

Steg vingerne på en stor, varm pande i rigeligt olie, til de er gyldne og gennemstegte – ca. 15 minutter.

Kom imens eddike, farin, hvidløg, ingefær og soja i en kasserolle og kog det op. Bland maizenaen med lidt vand og rør blandingen i den varme dressing. Lad det koge op igen. Tag saucen af varmen og lad den køle en smule.

Kom saucen i en stor skål og vend de varme, stegte kyllingevinger med saucen

efterhånden som de er færdige. Servér straks. 

Grønt og dip: 

Pisk imens ost og yoghurt sammen med en elpisker. Rør mayonnaise i og smag til med citron og salt.

Anret dippen med bunker af sprøde grøntsager.

Servering: 

Servér straks kyllingevinger med bluecheesedressing og sprøde grøntsager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *