Sådan gør du:
Bland mel, paprika, cayennepeber, løgpulver og salt sammen i en stor frysepose. Kom vingerne i posen og ryst den.
Steg vingerne på en stor, varm pande i rigeligt olie, til de er gyldne og gennemstegte – ca. 15 minutter.
Kom imens eddike, farin, hvidløg, ingefær og soja i en kasserolle og kog det op. Bland maizenaen med lidt vand og rør blandingen i den varme dressing. Lad det koge op igen. Tag saucen af varmen og lad den køle en smule.
Kom saucen i en stor skål og vend de varme, stegte kyllingevinger med saucen
efterhånden som de er færdige. Servér straks.
Grønt og dip:
Pisk imens ost og yoghurt sammen med en elpisker. Rør mayonnaise i og smag til med citron og salt.
Anret dippen med bunker af sprøde grøntsager.
Servering:
Servér straks kyllingevinger med bluecheesedressing og sprøde grøntsager.