I går lavede jeg disse i Go Morgen Danmark! De er sååå nemme og skægge og smager virkelig godt! (se videoen her!)
Faktisk lærte jeg først at lave dem for en uge siden, af min kollega Morten fra Aarstiderne – men jeg har allerede lavet dem mindst 5 gange!
Det siger måske ligeså meget om mig og chips 🙂
Meeeen for real! Prøv dem lige. Du kan bruge tykke, tynde, lange eller korte risnudler – eller rispapir! Det hele virker.
Og drys blot med salt og måske chili, hvis du vil have din snack ekstra ninja!
Ingredienser
½ dl sesamfrø
1 tsk. chiliflager
1 tsk. flagesalt
Nudler:
100-150 g risnudler
olie til stegning (gerne vindruekerneolie)
snacks til mindst 4 - 6 personer
Rist sesamfrø på en tør, varm pande. Rist i 1-2 minutter, til sesamfrøene dufter og måske hopper lidt. Tag dem af varmen, lad dem køle lidt og knus dem groft i en morter. Bland sesamfrø med chiliflager og flagesalt.
Nudler:
Steg nudlerne i varm olie i en stor, dyb pande. Steg i 1-2 minutter, til de popper op og er helt sprøde. Steg over et par gange. Dryp af på fedtsugende papir og drys med sesamsalt.