Super frisk og smuk aperitif. Lav den med danskvand, hvis du ikke har lyst til alkohol…..
Opskriften giver 6-8 glas
1 agurk
½ dl flydende honning
¼ dl limesaft
1 flaske iskold prosecco eller andre bobler
agurkeskiver til pynt
Skræl agurken, og blend den med honning og limesaft. Si saften, og fordel den i 6 høje glas. Top med prosecco eller andre bobler, pynt med agurk, og servér straks.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
>Det ser godt ud!!
SKÅL og smuk solskinsweekend til dig 🙂
KH
Birthe
>TAK – og lige over på begge bemærkninger 😉
KH L
>Ej, det ser sjovt ud – elsker "drinks med bobler" Favoritten er aqua de Valencia, men skal da helt sikkert prøve agurkebobler…
>UHH! Hvad er Agua de Valencia? Er nemlig også ret stor fan af drinks med bobler 🙂
Kh L
>Smuk aperitif – kan man mon lave forbejdet (blende agurk m.m på forhånd) og tilsætte bobler et par timer senere for at lette værtens arbejde?
>Hej Michelle –
Jep, det kan man! Så kan man også have den iskold…..
God weekend,
Kh L
>Hej igen: her er opskriften. Kan KUN anbefale dig at prøve den on location – det er FANTASTISK!!
Opskrift: http://en.wikipedia.org/wiki/Agua_de_Valencia
kh Mads fra
madazz.blogspot.com
ik helt en madblog, men en blog der er glad for mad:-)
>uh! Det er jo den bedste undskyldning for get-away; DRINKS 😉
Kh L
>Sikke da en blæret drink – den må da kunne imponere selv de mest avancerede veninder:-) Godt nok er jeg til alt ROSA bobler for tiden og mojitos for resten – men tror da lige jeg må knibe sådan en smuksak ind i repertoiret.
Har forresten lige indtaget din ret med løgsalat og lam …. namme namme siger jeg bare ….
KH Marianne
>Ja, mon ikke du kan klemme den ind i repertoiret ? 😉
Så dine dejlige lammeboller……
…er helt klart ikke færdig med den løgsalat…den bruger jeg bare til det hele lige pt!
God weekend,
Kh L