Servér cashewnødderne som snack til en dejlig drink, brug dem i en salat eller kom dem i lommen – til når du går sukkerkold.
200 g cashewnødder
1 spsk. groft salt
1 tsk. cayennepeber
2 tsk. sød, gerne røget paprika
1 spsk. tørret oregano
1 spsk. citronsaft
1 spsk. flydende honning
Vend cashewnødderne med salt, cayenne, paprika, oregano, citronsaft og honning og bred dem ud på bagepapir på en bageplade. Rist dem ved 200 grader i en varm ovn i 15-20 minutter, eller til de er gyldne og sprøde. Vend i dem undervejs, så de alle sammen får lige meget varme. Ladd em køle helt af og servér dem som snacks.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Line Falck
Tak til Maria H. for lån af lækre fødder og smukke stiletter.
>Uhmm, LOVE the nuts AND the shoes 😀
KH
B
>HVOR er de sko fra..? Det er simpelthen en umulighed for mig at leve videre uden <3
Kram
Sus
>Skoene er fra Ted Baker og den søde fodmodel (og skoejer) er Maria H 🙂
Håber du finder dem!
Kh L