Rødbedejuice

Denne juice er så sød og blød, at den nærmest er velegnet til en børnefødselsdag. Det er altså denne juice du skal starte med, hvis du ikke er vant til at drikke dine grøntsager.

Ananas er i øvrigt altid en super ingrediens, hvis du vil have noget til at smage af læskedrik.

 

Opskriften giver 2 store glas

 

300 g rødbede

3 æbler

½ ananas

10 g ingefær

½ økologisk citron

 

Skrub rødbederne grundigt. Fjerne evt. enden, så du er sikker på at der ikke er jord på dem. Skyl æblerne og skær skrællen af ananassen.

Juice hele balladen; rødbede, æble, ananas, ingefær og citron med skræl på.

Servér straks, gerne med isterninger.

 

TIP: Hvis du vil have juicen endnu mere børnevenlig, kan du skære skrællen af citronen.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

8 thoughts on “Rødbedejuice

 1. Hvadskalvibage/Mette

  Har endnu ikke haft modet til at anvende andet andre grøntsager end gulerødder i mine juice, men denne her lyder rigtig lækker. Hvad kan man evt erstatte ananas med, kunne det være appelsin (og så vide at den er knap så sød)

  Svar
 2. Stine

  Hej Louisa.
  Jeg skal du og investere i en saftpresser, så jeg kan komme i gang med at lave din rødbedejuice. Du roser en i go’ morgen Danmark. hvilket mærke er det? På forhånd tak.

  Svar
  1. Louisa Forfatter

   hej Stine.
   Der er stor forskel på hvad du vil juice (og hvordan). Vil du mest juice gulerødder, rødbede og æbler – så er det praktisk med en centrifuge. Jeg bruger en fra MagiMix og en fra Phillips. Vil du gerne være lidt vildere og juice f.eks. hvedegræs og masser af persille (sammen med de andre ting selvfølgelig), men kan bruge tid på at skærer det ud, så er en slowjuicer fed! Jeg bruger en fra Wilfa. Alle tre maskiner er til at komme i nærheden af. PT. bruger jeg mest min slowjuicer 🙂

   KH L

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *