Mangolassi med gulerod

Mangler du en lille sød og sund ting til madpakken? Eller måske er du bare nødt til at prøve det med at smide en gulerod i blenderen, næste gang du skal have en lassi ?

 

Well, jeg er vild med lassi, jeg laver den på mango (frisk eller fra frost) mangojuice og yoghurt, og så smider jeg en gulerod i, fordi jeg kan!

Du kan også smide frisk gurkemeje eller ingefær i, hvis du vil give den mere kant.

 

(Mangler du mere inspiration, så får du  25 % på alle bøger i min lille shop ❤️i hele august. Brug kuponkoden: madpakker)

 

Her er lassi nok til 2-4 personer

 

 

2 modne mango

1 gulerod

2-3 dl mangojuice

1 tsk. stødt kardemomme

3 dl letmælksyoghurt

 

Skær mangokødet fri for sten og skræl.

Skræl guleroden og skær den i grove stykker.

Blend det hele, smag til og fyld i plastflasker eller bæger. Opbevares køligt.

Lassien kan drikkes til stærk mad, eller bruges som mellemmåltid.

Lassien kan holde sig i op til 1 døgn i køleskab.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Chris Tonnesen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *