Æg:
Kom æggene i kogende vand og kog dem i 6 ½ minut.
Kom imens soja og mirin og sake i en frysepose. Pil æggene og kom dem i posen med marinaden. Lad dem trække i mindst 2 timer, gerne natten over.
Ramen:
Del koteletterne i 2-3 stykker, bank dem let flade og steg dem i olie i en gryde til de er let brunede og gennemstegte. Krydr med salt og tag dem op.
Steg svampene i olie i en varm wok. Kom hvidløg og ingefær ved og lad det sauterer med, men uden at det tager farve. Hæld bouillon på og kog op.
Kom nudler i og lad dem dampe med i ca. 2 minutter. Kom kinakål i og rør forsigtigt miso i og smag til med soja og semsaolie.
Servering:
Anret supper og fyld i 2 store skåle. Top med forårsløg, sesam og halve æg.
Servér straks, gerne med chiliolie til.
Se flere opskrifter på ramen.