springroll bowl

Springroll bowl

Ingredienser

2 dl grove ris

salt

2-3 spsk eddike

1-2 tsk sukker

1-2 gode bøffer

Lidt olie

salt

Dressing:

½  dl soja

¼ dl limejuice

2 tsk sukker

1 tsk sesamolie

Topping:

¼ kinaradise, i strimler

1-2 gulerødder, i strimler

½-1 chili, i tynde skiver

1 avocado, i tern

½ spidskål, fint snittet

3-4 forårsløg, snittet

 

 

hovedret til 2 personer

Sådan gør du:

Kog ris efter anvisningen.

Vend den varme ris med lidt salt, eddike og sukker.

Steg bøfferne rosa. Krydr dem med salt.

Dressing:

Rør en dressing af soja, lime, sukker og sesamolie.

Servering:

Anret ris i to store skåle. Top med skiver af steak, kinaradise, gulerod, avocado, chili, kål og forårsløg.

Dryp med dressingen og servér straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *