denne ret hedder selvfølgelig springroll bowl, fordi det er en skål fuld af de ting du kunne finde på at komme i en springroll!
Men her skal du ikke rulle, blot samle hele balladen i en skål og nyde retten med en gaffel eller med pinde.
Jeg topper med oksekød her, men du kan selvklart vælge alt fra kylling til tofu!
HUSK også at du altid kan læse gratis med i mit online magasin LORANG&CO! Eller finde mig i ALT for Damerne hver uge.
Ingredienser
2 dl grove ris
salt
2-3 spsk eddike
1-2 tsk sukker
1-2 gode bøffer
Lidt olie
salt
Dressing:
½ dl soja
¼ dl limejuice
2 tsk sukker
1 tsk sesamolie
Topping:
¼ kinaradise, i strimler
1-2 gulerødder, i strimler
½-1 chili, i tynde skiver
1 avocado, i tern
½ spidskål, fint snittet
3-4 forårsløg, snittet
hovedret til 2 personer
Sådan gør du:
Kog ris efter anvisningen.
Vend den varme ris med lidt salt, eddike og sukker.
Steg bøfferne rosa. Krydr dem med salt.
Dressing:
Rør en dressing af soja, lime, sukker og sesamolie.
Servering:
Anret ris i to store skåle. Top med skiver af steak, kinaradise, gulerod, avocado, chili, kål og forårsløg.
Dryp med dressingen og servér straks.