Denne opskrift er en jeg oprindeligt har lavet til ALT for damerne. Da jeg sendte teksten til redaktionen, var jeg lidt i tvivl om MORGEN DOG nu ikke var lidt frækt. De døøøøøøde af grin ! De havde på ingen måde fået de samme billede som jeg – så nu springer jeg ud i det igen og beholder titlen!
Opskriften her giver 4 styk:
2 dl kogte, hvide bønner
1 stilk bladselleri, hakkede
1 fed hvidløg, hakket
olivenolie
1 spsk. tomatpuré
1 spsk. flydende honning
1 spsk. eddike
salt
Desuden:
4 gode pølser, f.eks. salsiccia
olivenolie
4 æg
4 pølsebrød
1 håndfuld små tomater, i skiver
lidt oregano
Sautér bønner, bladselleri og hvidløg i olivenolie på en varm pande. Det skal ikke tage farve, men må gerne mørne, ca. 4-5 minutter. Kom tomatpuré, honning og eddike på og kog op. Smag til med salt.
Steg pølserne gyldne og gennemstegte i olivenolie på en varm pande.
Steg 4 spejlæg.
Lun pølsebrødene og fyld dem med pølser, bønner og tomat. Top med æg og oregano.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Maria Warnke Nørregaard