Dagens bud på mad til madpakken er liiiidt på den snaskede side. Lav gerne disse til aftensmad og brug et par stykker i madpakken. De er klart ikke så sprøde når de er kolde, men stadig en favorit i mine ungers madpakke.
Følg med i Go morgen Danmark hele august, hvor den står på madpakker!
Opskriften her er god som snack til 4 madpakker
PS. hele august får du 25 % på alle bøger i min lille shop ❤️Brug kuponkoden: madpakker
Nuggets:
2 kyllingebryster
salt
1 dl mel
2 æg
2-3 dl rasp, gerne panko
BBQ-Dip:
½ dl ketchup
1 spsk. flydende honning
½ spsk. eddike, f.eks. hvidvinseddike
1-2 tsk. chipotle eller anden chilisauce
Grønt:
Blandet snackgrønt;
Hjertesalat, blomkål, agurk, gulerod, sukkerærter, radiser
(eller andre favoritter)
Nuggets:
Skær kyllingen i mundrette stykker og drys dem med salt.
Vend kyllingen i mel, pisket æg og så rasp og steg dem gyldne og gennemstegte i olie på en stor, varm pande i 2-3 minutter på hver side. Lad dem køle af på en rist.
Dip:
Rør ketchup med honning og smag til med honning og chili.
Grønt:
Skær snack grønt i mundrette stykker.
Pak kyllingenuggets og grønt i madpakken med dip on the side.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Chris Tonnesen
Jeg lavede glutenfri nuggets vendte dem i rismel istedet for mel og glutenfri rasp, da supermarkedet ikke havde rasp, købte jeg glutenfri “toastbrød ”
som jeg blendede, og herefter blandede jeg et par spiseskefulde sesamfrø i ?
Jeanne
Super idé- tak fordi du delte.
Kh L