(nogle af) Københavns bedste is! Guide

Super dejlig is fra Økologiske Isoteket på Østerbro.
Her har isen ofte et twist som f.eks. Appelsin/kardemomme, hasselnød/bergamotte eller lign. Men det virker sååå godt! Og isen er sjældent mere end tre timer gammel.
Jeg er fan.

Banana Cph er is lavet af banan, dadler og lidt citron. Vegansk, naturlig og ret-så-freaking i orden at spise hele tiden! Find dem ved Torvehallerne. De er sååå søde og glade!

Hansenis er altid godt! Men ved den nye Inderhavns Bro, kan man få frisk hansenis og ispinde dyppet i tyk, mørk chokolade. Jeg bor liiige om hjørnet, så det her bliver ikke den sidste af disse jeg kører ned i år!

Jeg testede en passionsfrugtsorbet fra Østerberg Is på Østerbro. Shiiit den er god! Mine unger græd af lykke da de spist den!
Jeg må tilbage og teste andre af deres smage asap.

Olufs Is er en gammel kending. De har de skønneste (og pæneste) pindis. Også i mini! Super fedt hvis man skal fodre de små ELLER man gerne vil smage til is selv. Her er en bæres med hvid chokolade og en mørk chokoladeis. Find dem på Østerbro.

Sidst men ikke mindst! Jeg er stor fan af Coffee Collectives espresso softice! Find den hos din lokale eller i Torvehallerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *