blæksprutteringe

Blæksprutteringe med tartarsauce

Ingredienser

Tartarsauce:
1 1/2 dl tyk yoghurt
2 spsk. mayonnaise
1 ½ spsk. ketchup
2 spsk. citronsaft
1 spsk. finthakket purløg
5-6 cornichoner, finthakkede
2 spsk. kapers, hakkede
10-15 dråber tabasco
Blæksprutter:
3-4 10-armede blæksprutter (rensede)
Ca. 1 liter olie til friture, f.eks. solsikkeolie
3-4 dl hvedemel
salt
citronbåde

Snack til 4 personer

Tartarsauce:

Rør yoghurt, mayonnaise, ketchup, citron, purløg, purløg, cornichoner og kapers sammen og smag til med tabasco og salt.

Blæksprutter: 

Skyl blæksprutterne, også indeni. Dup dem tørre og skær dem i skiver. 

Varm olien op i en dyb pande eller en kasserolle. 

Vend blæksprutte-ringene i mel og steg dem i den varme olie. De skal være gyldne og møre, det tager ca. 2 1/2 minut. Afdryp på fedtsugende papir og krydr med salt. 

Servering: 
Servér blæksprutter med tartarsauce og citron. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *