Elsker disse alt-i-et-fad-retter. Det er super nem hvredags eller gæstemad, også til en flad tirsdag
All-in-one-kylling og fennikel
Opskriften er til 3-4 personer
INGREDIENSER
700 g små kartofler
salt
1 økologisk kylling
lidt olie til stegning
salt
2 fennikel
2 økologiske citroner i tykke skiver
olivenolie
2 håndfulde dild, grofthakket
TILBEHØR
en stor salat
Skrub kartoflerne, og kog dem knap møre i saltet vand. Vend dem med olie.
Del kyllingebrysternekyllingen i 10 stykker, 4 halve bryststykker, 2 vinger, 4 halve lår
Skær fenniklerne i både, og vend dem med lidt olie og salt.
Kom kylling, kartofler, fennikel og citron i et ovnfast fad. Krydr med salt, og sæt det hele i en 200° varm ovn i 40-50 minutter, eller til det hele er mørt og gyldent. Vend dild i lige inden servering.
Servér straks kylling med det hele og med en grøn salat til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Mums! Det er stort set umuligt at opdrive øko-kyllinger her i GbG og nærhed (jo mindre den skal koste halvdelen af husholdningsbudgettet), så vi får sjældent kylling. Jeg er ellers stor fan af hele kyllinger i ovnen med alt muligt godt…. måske jeg sku starte en lille øko-kyllingefarm i baggården?
Gør det!!! De små sataner er nemlig ofte svære at få fat på 😉
Lavede denne ret her til aften, og det er helt sikkert ikke sidste gang! Så lækker og nem , og et hit hos os alle 3 🙂
Tak for en dejlig blog!
Åh så skønt at høre! TAK fordi du spiser med.
Kh L