Sådan gør du:
Salsa verde:
Blend tomatillos eller tomater i en foodprocessor med koriander, chili og løg. Smag til med lime.
Kylling:
Flæk brysterne. Kom dem i en frysepose med citronsaft og lad dem marinerer i 5 minutter.
Vend dem derefter i mel, pisket æg og panko.
Steg dem gyldne og gennemstegte i olie på en stor, varm pande.
Servering:
Lun bollerne, flæk dem og smør dem med mayo. Fyld dem med salat, kylling, avocado, salsa, radiser og chili. Servér straks.
Torta med sprød kylling & salsa verde
Ingredienser
Det skal du bruge:
Salsa Verde:
5-6 syltede tomatillos (eller tomater)
2 håndfulde koriander
1 grøn chili, gerne jalapeno
½ løg
salt og lidt limesaft
Kylling:
2 kyllingebryster
Saft af 2 citroner
1-2 dl mel
1-2 æg
2 dl panko
Salt
Desuden:
4 gode sandwichboller
mayonnaise
2 avocado
½-1 icebergsalat
Lidt snittede radiser
1 jalapeno, i tynde skiver
4 styk