Denne nemme bønnesalat med blomkål, er super sund, piv nem og så tager den max 15 minutter at lave – Altså hvis du bruger kogte bønner.
Jeg kan bedst lide at koge bønner til salat selv, frem for dem på dåse (der er fine til pure og den slags!). Jeg fyrer dem gerne, så jeg har, eller koger til flere dage og bruger dem på forskellige måder. Find flere af mine bønneopskrifter her.
Salaten er totalt i orden som selvstændigt aftensmåltid. Eller brug den som tilbehør, f.eks. til fisk, grillet kylling eller kød.
Opskriften er udviklet til ALT for Damerne. Husk du altid kan finde bunker af opskrifter i mit online magasin Lorang&Co
TIP: Læg dine rå løg i isvand i 10 minutter, hvis du vil have en blidere løgsmag.
Ingredienser
Dressing:
1 spsk. flydende honning
½ dl citronsaft
3 spsk. olivenolie
salt
Salat:
½ blomkål
2 avocado
200 g kogte, hvide bønner
1 lille rødløg
1 stor håndfuld koriander
100 g fetaost
Hovedret til 2 eller tilbehør til 2-3
Dressing:
Rør en dressing af honning, citronsaft, olivenolie og salt.
Super nem bønnesalat:
Skær blomkålen i ret små buketter. Skær avocadoen i tern.
Vend blomkål, avocado og bønner med dressingen.
Snit løg i slanke både. Smag til med salt og vend hakket koriander og løg i.
Bryd fetaen i mindre stykker. Vend den i salaten og server straks.