Super nem sommersalat. All-in-one. Spise den som den er eller med grillet, groft brød til.
Opskriften er til 3-4 personer.
1 roastbeef, 700-800 g
lidt olivenolie
salt og peber
PESTO
50 g smuttede mandler
50 g parmesan
¼ fed hvidløg
3-4 håndfulde basilikum
1 dl olivenolie
salt
SALAT
2 små squash
olivenolie
salt
1 radicchiosalat
1 hjertesalat
mild eddike
olivenolie
Brun roastbeefen i olivenolie, og steg den færdig i ovnen ved 200°, til den er 56-58° i centrum. Krydr med salt og peber.
Blend mandler, parmesan, hvidløg, basilikum og olivenolie i en minihakker eller i en foodprocessor. Smag til med salt.
Skær squasherne i aflange skiver. Gnid dem med olivenolie, og grill dem på en varm grillpande. Krydr med salt.
Pluk salaterne, og dryp dem med lidt olivenolie og eddike. Anret med squash, tynde skiver roastbeef og pesto. Servér straks, evt. med brød til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Den får da lige et twist på torsdag når jeg laver mad på gården. Stine bager brødet, jeg kan jo ikke, da min skæbne er at putte korn i vand… Men skønt at du bruger squash, den er jo lige i tiden.
Er stor squash-fan! Og blive for pokker ved med at putte korn i vand! Er også stor øl-fan 🙂
I am really inspired with your writing skills as neatly as with the layout in your weblog.
Is this a paid subject matter or did you modify it
your self? Either way keep up the excellent high
quality writing, it is rare to look a great blog like this one nowadays.
.
my web page: sessel mit aufstehhilfe 2 motoren