Hindbærlemonade

Denne lemonade er ikke særlig sød, men frisk og behagelig….også til at drikke til mad.

Du kan sagtens bruge frosne hindbær til denne opskrift. Men tø dem stille og roligt op inden brug og hæld dem i gryden med saften de har smidt.

Opskriften giver ca. 1½ liter


300 g hindbær
1 liter vand
1 dl agavesirup
¼ dl limesaft
masser af isterninger

Kom hindbær, vand, agavesirup og limesaft i en gryde og lad det koge op stille og roligt. Lad det simre helt svagt i 20 minutter og derefter trække i en time. Hæld saften i en finmasket si og lad den dryppe ned i en skål, uden at du presser. Kassér bærrene, der er ikke mere smag i dem.
Sæt lemonaden koldt og servér den med masser af isterninger.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

Se flere opskrift fra denne serie på femina.dk

6 thoughts on “Hindbærlemonade

  1. Faster Philip

    >Oij, sikken et billede, farverne er formidable!! Jeg kan kun forestille mig smagen er ligeså! Tak for god inspiration!

    De bedste hilsner

    Faster Philip

    Svar
  2. Faster Philip

    >Hej Louisa,

    Tak tak, og joooo det må man sige, dejlige opskrifter, og flotte billeder.
    Låner du Anders ud i ny og næ?

    De bedste hilsner

    Faster Philip

    Svar
  3. Faster Philip

    >Hov, jeg får ik sådan fiks mail om du har svaret =( så jeg lagde ik mærke til responsen, beklager.

    Anders er for vild, det er super fine billeder!!

    Tak Louisa =) det glæder mig du synes om den!

    Ps. Har smidt dig på min blogliste.

    De bedste hilsner

    Faster Philip

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *