RIGTIG GODT NYTÅR!
Chips til mange + bobler til 1
Servér disse drinks og chips efter klokken 12. Eller måske når dine gæster kommer.
Chips:
5-6 farvede gulerødder
olie til stegning
eddikepulver
Bobler:
½ dl iskold Pimm’s
½ dl iskold gingerale
1 dl iskold Cremant eller lign.
Pynte kirsebær
Chips:
Skrub eller skræl gulerødderne og skær dem i ultra tynde skiver, gerne på et mandolonjern.
Varm olien op og steg gulerodstrimlerne lidt af gangen i dne varme olie, til de er sprøde. Dryp dem af på fedtsugende papir og krydr med eddikepulver.
Gentag og opbavar dem ved stuetemperatur indtil servering.
Bobler:
Fyld ½ dl Pimm’s, ½ dl gingerale og 1 dl cremant i høje, champagneglas og servér med et kirsebær i.
TIP: jeg bruger noget eddike og sukkerpulver fra min asiatiske købmand, der normalt bruges til sushi. Kan du ikke skaffe det, så drys blot med salt.
opskrift og styling: Louisa Lorang
foto: Anders schønnemann
kjole fra dea kudibal
Hvor køber du de pynte kirsebær? Tak for inspiration her og andre steder ☺.
Disse er vist fra Mad & Vin, men specialkøbmanden plejer også at have dem! Er totalt vild med de kirsebær 😉 Køber altid med hjem fra udlandet også! Godt nytår! Kh L