RockyRoad

Elsker simpelthen skumslik. her i en semi-hjemmegjort version….eller rettere; af en eller anden grund med god samvittighed, fordi jeg selv har blandet balladen sammen.
MUMS!

Nok til mig – og måske en ven?


350 g mælkechokolade
100 g mandler
100 g skumfiduser

Smelt chokolade over vandbad. Det er vigtigt at vandet ikke rører ved skålen, så risikerer du at chokoladen bliver for varm.
Rist imens mandlerne på en varm pande. Hæld dem ud på bagepapir og lad dem køle lidt af. Hak dem groft.
Klip skumfiduserne i mindre stykker. Vend mandler og skumfiduser
i den smeltede chokolade. Hæld det hele i en plastikform, gerne foret med bagepapir. Sæt den koldt i mindst 3 timer eller til næste dag.
Tryk chokoladen ud af formen og skær den i grove klodser. Servér små (eller store) kolde stykker Rocky Road til kaffen.

          Opskrift: Louisa Lorang
          Foto: Anders Schønnemann

0 thoughts on “RockyRoad

  1. Smagssagen

    >Ih ville ønske jeg ikke havde klikket mig her ind! 😉 Er du vimmer det ser lækkert ud!
    /Lea – smagssagen

    Svar
  2. Marian N. Larsen

    >Jeg er også skumslik-fan og rocky road minder mig gevaldigt om the good times da jeg boede i Sydney! Tak for inspiration…

    Svar
  3. Michelle

    >Åh det lyder da bare for lækkert – I'm a sucker for chocolate. Skumfiduerne og mandlerne er bare en ekstra bonus 😉

    Svar
  4. Nethe Plenge

    >For f….. YUMMI! I dag stod jeg og vendte og drejede en pose skumfiduser i supermarkedet. Jeg kunne ikke finde på nogen undskyldning for at købe dem. (Man er jo en ældre kvinde, der ikke sådan bare sidder og kyler skumfiduser i sig i posevis, vel?!) Men i morgen kører jeg de 38 km til butikken igen – for NU ved jeg, hvorfor jeg MÅ ha skumfiduser i huset. Jubiii!

    Svar
  5. Louisa Lorang

    >He…..Det ku sgu få folk til at vågne…..eller rettere kvinderne til at vågne! Og jep….skumslik, chokolade og mandler, gør os så glade for pokker!
    hep 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *