Opskriften her er fra min nyeste bog Mit Cowgirl Køkken!
Jeg har boet i Texas og bogen er min hyldest til BBQ, tacos, drinks og countryfood.
Sidste sommer rejste min familie og jeg Texas tynd, for at spise alt det vi kunne!
Tjek bogen ud her – eller hos din nærmeste boghandler.
Opskriften her er god som forret til 4
Ceviche er så skønt og det nye sort, også i DK! Denne er frisk og skøn med grapefrugt i. Og det bliver slet ikke dårligere at spise den med chips til!
Husk altid at fisk du skal spise råt, skal fryse i mindst 24 timer ved minus 20 grader.
250 g torskefisk (f.eks. torsk eller lange)
¾ dl limesaft (2-3 lime)
1 pink grapefrugt
1-2 tsk. fint hakket jalapeno (eller grøn chili)
koriander
salt
TILBEHØR
sprøde tortillachips
Skær fisken i grive stykker og vend den med limesaft.
Pil grapefrugten, pil al den hvide hinde af, så du har de skønne, små, lyserøde lameller tilbage. Vend dem i din ceviche og smag til med chili, koriander og salt.
Servér straks med sprøde chips til.
TIP: Er du så heldig at have friske majstortillas, kan de nemt steges til sprøde chips i lidt varme olie. Ellers prøv endelig med hvedetortillas. Det smager såååå godt.
Opskrift & styling: Louisa Lorang / Mit Cowgirl Køkken
Foto: Anders Schønnemann
Tillykke med dine nye bog 🙂
Spændende ret, jeg elsker alt nyt og anderledes.
Aften hilsner.
1000 tak! dejligt at du læser med 🙂