er du klar til Mortens aften i morgen?
Klik her og lær at lave confiterede andelår med rødbedeslaw! (how to and!)
Eller klik i ind i morgen og få en super overskuelig andeopskrift 😉
er du klar til Mortens aften i morgen?
Klik her og lær at lave confiterede andelår med rødbedeslaw! (how to and!)
Eller klik i ind i morgen og få en super overskuelig andeopskrift 😉
>Åh, da jeg sad og så det i morges (ok, jeg så i hvert fald genudsendelsen), da sad jeg formelig og savlede, da jeg så din mad!
Der er ikke noget som confiteret and, har dog ikke prøvet det i gåsefedt, men jeg må se om jeg kan grave noget op et sted (her i det mørke Jylland).
Vi springer den traditionelle and over i morgen og spise "ande-pandekager" aka en let form for Peking and i pekingpandekager….
KH
Birthe
>Ohhhh, det lyder virkelig godt med peking-style! Vi skal bare have fotomad=ingen and. Men forhåbenligt dejligt alligevel. Hav en smuk Mortens aften.
Kh L