Pink grapefrugt marguritas

Det starter med en sukkerlage! Så lav en, måske endda en stor portion, og opbevar den i køleskabet i mindst en uge…..så kan du altid lave en spontan-margurita 😉

Se her hvordan du laver dem – eller følg opskriften herunder.

 

SUKKERLAGE

1 dl sukker

1 dl vand

Kom sukker og vand i en kasserolle og lad det koge i et par minutter, til sukkeret er helt smeltet. Hæld sukkerlagen i en skoldet flaske eller glas og sæt det i køleskabet til det er helt koldt.

Sukkerlagen kan holde sig i mindst 1 uge i køleskabet.

 

PINK GRAPEFRUGT MARGURITA

1 stor eller to små drinks

Du kan lave klassikeren og køre lidt lime på kanten af glassene og dyppe dem i salt eller sukker. Jeg er ikke så meget til det, så jeg serverer dem bare straight up!

Hvor meget sukkerlage du skal bruge, afhænger af grapefrugterne.

isterninger

½ dl tequila

¼ dl cointreau

¼ dl sukkerlage, eller efter smag

2 spsk. limesaft

1¼ dl friskpresset pink grapefrugtjuice

 

Fyld et eller to glas med isterninger. Kom tequila, cointreau, sukkerlage, limesaft og friskpresset grapefrugtjuice i en shaker og ryst. Hæld i glassene og servér straks. (eller lav drinken direkte i glasset og rør rundt).

Opskriften: Louisa Lorang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *