Mexidogs (den vil jeg have 1/1!)

Jeg elsker hotdogs! Med det hele (dog ALDRIG med remo).

Måske har du prøvet det før? Denne version med kålblade i stedet for brød? Jeg har lavet dem i årevis, men er endnu ikke blevet træt af dem.

Denne kåldog er fra MIT COWGIRL KØKKEN og smager af tex-mex og ballade. Alt hvad jeg har brug for 1. januar – eller faktisk anytime.

Rigtig godt nytår, for pokker !

 

Opskriften giver 4 styk

 

AVOCADO

2 modne avocado

1-2 spsk. limesaft

salt

KÅLDOGS

4 gode pølser

lidt olie

4 skiver cheddarost

4 flotte spidskålsblade

amerikansk french mustard

bunker af koriander

en håndfuld tortilla chips, knuste

2 spsk. fint hakkede rødløg

2 spsk. hakkede, syltede agurker

1 spsk. hakkede, syltede jalapenos

lidt cremefraiche

pickles

 

AVOCADO

Flæk avocadoerne og fjern stenene. Skrab kødet ud med en ske og mos det med en gaffel. Rør straks avocadoen med lime og smag til med salt.

HOTDOGS

Flæk pølserne halvt igennem. Grill dem på kødsiden og vend dem om. Fyld dem med ost og grill dem færdige på skindsiden, til de er varme og osten er smeltet.

Kom dem i hvert sit kålblad og top dem med guacamole, sennep, guacamole, koriander, chips, løg, syltede agurker, jalapenos og cremefraiche.

Servér straks med ekstra pickles til.

 

TIP: JA! Selvfølgelig kan du lave dem med pølsebrød i stedet for kål. Men prøv alvorligt talt med kål. Det er sååååå godt!

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *