Jeg elsker hotdogs! Med det hele (dog ALDRIG med remo).
Måske har du prøvet det før? Denne version med kålblade i stedet for brød? Jeg har lavet dem i årevis, men er endnu ikke blevet træt af dem.
Denne kåldog er fra MIT COWGIRL KØKKEN og smager af tex-mex og ballade. Alt hvad jeg har brug for 1. januar – eller faktisk anytime.
Rigtig godt nytår, for pokker !
Opskriften giver 4 styk
AVOCADO
2 modne avocado
1-2 spsk. limesaft
salt
KÅLDOGS
4 gode pølser
lidt olie
4 skiver cheddarost
4 flotte spidskålsblade
amerikansk french mustard
bunker af koriander
en håndfuld tortilla chips, knuste
2 spsk. fint hakkede rødløg
2 spsk. hakkede, syltede agurker
1 spsk. hakkede, syltede jalapenos
lidt cremefraiche
pickles
AVOCADO
Flæk avocadoerne og fjern stenene. Skrab kødet ud med en ske og mos det med en gaffel. Rør straks avocadoen med lime og smag til med salt.
HOTDOGS
Flæk pølserne halvt igennem. Grill dem på kødsiden og vend dem om. Fyld dem med ost og grill dem færdige på skindsiden, til de er varme og osten er smeltet.
Kom dem i hvert sit kålblad og top dem med guacamole, sennep, guacamole, koriander, chips, løg, syltede agurker, jalapenos og cremefraiche.
Servér straks med ekstra pickles til.
TIP: JA! Selvfølgelig kan du lave dem med pølsebrød i stedet for kål. Men prøv alvorligt talt med kål. Det er sååååå godt!
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann