Jordbæris

Nem is, der kan laves uden en ismaskine. Bare hæld ismassen direkte i forme, så får du skønne jordbæris til børn eller voksne 
¼ liter sødmælk
125 g fast, dansk honning
300 g jordbær
100 g mascarpone
Kom mælk og honning i en kasserolle og lad det varme op til honningen er smeltet. Køl mælken af i køleskab.
Skyl bærrene, nip blomsterne af og blend bær, den afkølede honningmælk og mascarpone. Hæld massen i forme og frys dem i mindst 4 timer.
Servér og nyd!
Opskrift fra Go Morgen Danmark af Louisa Lorang

0 thoughts on “Jordbæris

  1. Newyorkerbyheart

    >I dag så jeg en som havde lavet en key lime tærte og så satte hun ispinde i med jævne mellemrum, skar tærten ud i trekanter og dyppede dem i chokolade – og så i fryseren. Vupti, key lime tærte is. Selvfølgelig på en amr. blog 😀

    KH
    B

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *