Chokolade kys

Små dejlige kys! spis dem alene eller hvis du er en rigtig gris (som mig) kan du komme dem på is eller endnu bedre; bruge dem til en bananasplit de luxe 🙂
Du kan se om dine marengs er færdige, ved at tjekke om de løsner sig fra bagepapiret uden problemer. Ellers giv dem lidt længere tid i ovnen.
Opskriften giver 25-30 styk


3 æggehvider
2½ dl sukker
2 spsk. kakao
150 g mørk chokolade, 70 %
100 g smuttede, hakkede mandler
Pisk æggehviderne luftige, men ikke stive. Tilsæt sukkeret lidt af gangen, mens du fortsat pisker. Sigt til sidst kakaopulver i og rør massen godt sammen.
Kom marengs-massen i en sprøjtepose med en stor stjernetylle i og sprøjt små kys på en bageplade beklædt med bagepapir eller en silikonemåtte.
Bag dem ved 100 grader, gerne varmluft i 1 time og 45 minutter. Sluk derefter ovnen og lad dem køle i ovnen med døren på klem i en time.
Dyp de kolde marengs i smeltet chokolade og derefter i hakkede mandler.
Lad chokoladen størkne inden servering.

Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann

7 thoughts on “Chokolade kys

  1. Rebecca

    De ser fantastiske ud! Jeg må lave dem i dag! Jeg har dog to spørgsmål, inden jeg begynder: 1) Kan jeg godt halvere opskriften? Så jeg kun kommer til at lave omkring 13-15 stykker? 2) Jeg har ikke en rigtig god chokolade, 70 %, men er det okay, at bruge den der fødselsdags-chokolade? (Den med flagene uden på pakken) 🙂

    Hilsen Rebecca

    Svar
  2. Michelle

    Disse kyskager er både fine og utrolig lækre! Og ikke mindst lette at lave, selv for mig, hvor det er første gang jeg bager kyskager!
    Tusinde tak, for denne lækre opskrift, der helt sikkert bliver bagt igen til næste hold gæster i den kommende weekend!

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/louisalorang.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 310