Rosmarin smager dejligt i drinks. Og så ser det så pænt ud ved servering. Især i juletiden, fordi det nærmest er julepynt i sig selv!
Drinken her er perfekt til gæster.
Selve siruppen kan laves 3-4 dage før brug og opbevares på køl. Så er det super nemt at byde gæsterne velkommen.
Find meget mere inspiration i mit online magasin Lorang&Co.
Ingredienser
Sirup:
1 grannysmith æble
Saft af 1 lime
1 dl æblemost
1 dl vand
2 ½ dl sukker
1 stilk rosmarin
Servering:
Iskold crement (eller andre bobler)
Rosmarin til pynt
Skiver af æble til pynt
6 drinks
Skær æblet i skiver og kom det i en kasserolle med limesaft, æblemost, vand, sukker og rosmarin. Kog siruppen op til sukkeret er smeltet. Lad den bob le stille og roligt i yderligere 3-4 minutter. Sluk og sæt den på køl. Sigt først inden brug.
Fordel siruppen i 4-6 champagneglas. Top med iskolde bobler og pynt med rosmarin og æble. Servér straks.