Stegt makrel med flødespinat

Stegt makrel med flødespinat

Ingredienser

1-2 makreller i filet, uden ben

olie til stegning

salt

Spinat:

1-2 fed hvidløg, i tynde skiver

300 g spinat

olivenolie

salt

1 tsk dijonsennep

1 dl piskefløde

salt og peber

Hovedret til 2

Sådan gør du:

Rids skindet på fisken med en skarp kniv og steg fisken med skindsiden nedad i lidt olie på en varm pande. Tryk fisken godt ned mod panden, så skindet bliver helt sprødt. Lad den stege næsten færdig på skindsiden, tag panden af varmen, vend fisken og steg den færdig på eftervarmen.

Spinat:

Steg hvidløg og spinat i lidt olivenolie på en varm pande.  Kom sennep og fløde på og kog op.

Smag til med salt.

Servering:
Anret spinat og sauce i bunden af 2 dybe tallerkner. Top fisk og servér med godt brød eller kogte kartofler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *