Det er slet ikke så underligt at starte dagen med kål, som det måske lyder. Her er det kål og mandler der mætter og kiwi, citron og honning, der får det hele til at smage lidt at lemonade!
Opskriften er til 2 personer
75 g mandler
¼ spidskål
saft af ½ citron
1-2 spsk. flydende honning
2 kiwier
125 g blåbær
lidt mynte
Rist mandlerne på en tør, varm pande i 5-6 minutter, eller til de er sprøde. Tag dem af panden lad dem køle af og hak dem groft.
Snit kålen fint, gerne på et mandlinjern.
Rør citronsaft med honning. Skær skrællen af kiwierne og skær dem i skiver.
Vend kålen med citrondressingen og anret salaten med kiwi, blåbær, mynte og sprøde mandler. Servér straks.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Jeg laver sunde opskrifter til Alt for Damerne HVER uge. Tjek også min børneblog Lorangmini.dk