Jeg EEEEEEELSKER burger! Denne version med bøf af svin og fedtet ind i Bar B Q sauce er ingen undtagelse – Jeg eeeeeelsker også den.
Lav slaw til og leg at det er sund mad….who cares anyway! Det er søndag!
Opskriften er til 2
SLAW:
2 spsk. god mayonnaise
3 spsk. eddike
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
½ tsk. fint revet hvidløg
salt
½ spidskål, snittet
2 gulerødder i tynde skiver
BURGER:
400 g hakket svinekød
1 lille løg, hakket
salt
olie til stegning
200 g ketchup
1 dl brun farin
½ dl eddike
2 spsk. chipotle/chilisauce
2 burgerboller
sprød salat
2 tomater i skiver
1 rødløg i skiver
Rør mayonnaise, eddike, sukker, salt og hvidløg sammen. Vend kål og gulerødder med dressingen. Smag til, og lad slawen trække, mens du tilbereder resten.
Rør kødet med løg og salt, og form 2 pæne, flade bøffer. Gennemsteg dem i olie på en varm pande. Kog ketchup, farin, eddike og chipotle op i en kasserolle.
Anret bøfferne i lune burgerboller med salat, tomat, løg og bar barbecuesauce, og servér straks med slaw til.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Find flere af mine opskrifter på Femina.dk
Det skal prøves!
Hvis man nu ikke har mulighed for at få chipotle, har du så et godt alternativ (som kan købes i dagligvarebutikker)?
På forhånd tak:)
Krydr din Bar B Q sauce med frisk chili eller cayenne og gerne lidt røget paprika, hvis du kan få det. Ellers kan du kigge efter røget salt og bruge det. Det er dét chipotlen har: god røgsmag. Alternativt kan du tilføje bacon i burgeren 🙂
God fornøjelse!
Kh L
Perfekt, tusind tak for svar:)
Er vild med dine opskrifter og din tilgang til mad!
TAK!!! Og tak fordi du spiser med 🙂
Kh L