Svineburger med Bar B Q sauce

Jeg EEEEEEELSKER burger! Denne version med bøf af svin og fedtet ind i Bar B Q sauce er ingen undtagelse – Jeg eeeeeelsker også den.

Lav slaw til og leg at det er sund mad….who cares anyway! Det er søndag!

Opskriften er til 2

SLAW:

2 spsk. god mayonnaise
3 spsk. eddike
1 tsk. sukker
1 tsk. salt
½ tsk. fint revet hvidløg
salt
½ spidskål, snittet
2 gulerødder i tynde skiver

BURGER:
400 g hakket svinekød
1 lille løg, hakket
salt
olie til stegning
200 g ketchup
1 dl brun farin
½ dl eddike
2 spsk. chipotle/chilisauce
2 burgerboller
sprød salat
2 tomater i skiver
1 rødløg i skiver

Rør mayonnaise, eddike, sukker, salt og hvidløg sammen. Vend kål og gulerødder med dressingen. Smag til, og lad slawen trække, mens du tilbereder resten.
Rør kødet med løg og salt, og form 2 pæne, flade bøffer. Gennemsteg dem i olie på en varm pande. Kog ketchup, farin, eddike og chipotle op i en kasserolle.
Anret bøfferne i lune burgerboller med salat, tomat, løg og bar barbecuesauce, og servér straks med slaw til.

 

Opskrift: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Find flere af mine opskrifter på Femina.dk

0 thoughts on “Svineburger med Bar B Q sauce

  1. Rikke

    Det skal prøves!
    Hvis man nu ikke har mulighed for at få chipotle, har du så et godt alternativ (som kan købes i dagligvarebutikker)?
    På forhånd tak:)

    Svar
    1. louisalorang Forfatter

      Krydr din Bar B Q sauce med frisk chili eller cayenne og gerne lidt røget paprika, hvis du kan få det. Ellers kan du kigge efter røget salt og bruge det. Det er dét chipotlen har: god røgsmag. Alternativt kan du tilføje bacon i burgeren 🙂
      God fornøjelse!
      Kh L

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *