Rabarbersaft med stjerneanis

Skønt med et lille hint af stjerneanis.
Saften er til at fortynde. Brug koldt vand, danskvand eller måske mousserende vin.
Forhold ca. 1:3
 
Opskriften giver ca. 1/2 liter koncentreret saft.
300 g rabarber
½ fed vaniljestang
1 stjerneanis
3 dl sukker
7 dl liter vand
Skær rabarberne i mindre stykker og kom dem i en lille gryde sammen med vaniljekorn, vaniljestang, stjerneanissukker og vand. Lad det hele simre i 25 minutter, sluk for varmen og lad det derefter trække i yderligere 20 minutter. Sigt rabarbersaften og sæt den i køleskabet til den er iskold.
Spæd saften med koldt vand, danskvand eller mousserende vin ved servering. Forholdet er ca. 1:3, eller efter smag.
 
Opskrift: Louisa Lorang, fra Go Morgen Danmark

0 thoughts on “Rabarbersaft med stjerneanis

  1. Louisa Lorang

    >Hvis du skolder flasken kan den holde sig i 1-2 uger i køleskab. Du kan evt. koge saften længere ind, så du får en endnu mere koncentreret saft – så holder den sig længere.

    Kh L

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *