Jeg er kæmpe fan af hotdogs! Også af de alternative…. Sprøde kålblade er et skøn alternativ til pølsebrød, hvis du vil lave den endnu sundere. Ellers find min opskrift på pølsebrød her.
4 hotdogs:
2 majskolber
lidt olie
salt
Syltede løg:
1 dl lagereddike
1 dl sukker
2 rødløg
Crema:
3-4 spsk. mayonnaise
1 spsk. chipotle chilisauce
2 tsk. limesaft
salt
Desuden:
4 gode pølser
4 pølsebrød
1 avocado, i tern
revet pecorino
koriander
jalapanos i skiver (friske eller syltede)
Pil majs og pensl dem med lidt olie.
Grill dem på en varm grillpande, til de har fået fint med farve, ca. 7 minutter. Krydr dem med salt.
Kom sukker og eddike i en gryde og kog det op til sukkeret er smeltet. Snit løgene i både og kom dem i lagen. Kog dem op i et minut, tag gryden af varmen og lad dem trække indtil servering.
Rør mayonnaise med chipotle og smag til med lime og salt.
Steg pølserne og lun brødene.
Fyld pølserne i brødene og top med crema, avocado, løg, majs, pecorino, koriander og jalapenos.
Servér straks.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Marie Warnke Nørregaard
Find mine opskrifter hver uge i ALT for damerne.