Jeg er vild med at have en hot chilivodka stående, hvis nu jeg liiiige skal servere en Bloody Mary for en af de søde.
Har du ikke haft tid, til at have sådan en til at stå og trække, kan du fint bare spice op med tabasco og bruge helt almindelig vodka.
CHILIVODKA
2 dl vodka
2 små stærke chili
BLOODY MARY
200 g modne tomater
3 spsk. citronjuice
1 tsk. worshiresauce
3 dl tomatjuice eller grøntsagsjuice
½ dl chilivodka eller vodka
salt
masser af peber
evt. tabasco
2-4 stilke bladselleri
små tomater til pynt
Flæk chilierne og kom dem i en flaske og hæld vodka over den. Lad den trække i 1-3 døgn. Sigt den, når du synes den er stærk nok.
Fjern blomsten på tomaterne og blend tomater, citronjuice, worshiresauce og juice sammen til en tyk juice. Spæd med vodka og smag til med salt, masser af peber og evt. tabsaco, hvid su ike brugte en chilivodka.
Fordel sjussen i to glas, gerne med masser af isterninger, pynt med bladselleri, små tomater og sugerør og servér straks.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Find flere af mine opskrifter på lorangmini.dk og altfordamerne.dk
Waouuu en skøn drink 🙂
Vil give din opskrift herpå til min mor, hun elsker Bloody Mary.
Ønsker dig en skøn og solrig søndag 🙂
Uh, en hel søndag senere 🙂 TAK i lige måde! Kh L