Bloody mary – de luxe

Jeg er vild med at have en hot chilivodka stående, hvis nu jeg liiiige skal servere en Bloody Mary for en af de søde.

Har du ikke haft tid, til at have sådan en til at stå og trække, kan du fint bare spice op med tabasco og bruge helt almindelig vodka.

 

CHILIVODKA

2 dl vodka

2 små stærke chili

BLOODY MARY

200 g modne tomater

3 spsk. citronjuice

1 tsk. worshiresauce

3 dl tomatjuice eller grøntsagsjuice

½ dl chilivodka eller vodka

salt

masser af peber

evt. tabasco

2-4 stilke bladselleri

små tomater til pynt

 

Flæk chilierne og kom dem i en flaske og hæld vodka over den. Lad den trække i 1-3 døgn. Sigt den, når du synes den er stærk nok.

Fjern blomsten på tomaterne og blend tomater, citronjuice, worshiresauce og juice sammen til en tyk juice. Spæd med vodka og smag til med salt, masser af peber og evt. tabsaco, hvid su ike brugte en chilivodka.

Fordel sjussen i to glas, gerne med masser af isterninger, pynt med bladselleri, små tomater og sugerør og servér straks.

 

Opskrift & styling: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann

Find flere af mine opskrifter på lorangmini.dk og altfordamerne.dk 

2 thoughts on “Bloody mary – de luxe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *