Kimchipandekager

Ingredienser

2 dl hvedemel
1 dl kartoffelmel
2 æg
1/2 dl kimchilage
1/2-1 dl koldt vand
2 dl hakket kimchi
3 forårsløg, fint snittede
Salt
Evt. Kimchi chilipulver
Olie til stegning
Dippingsauce:
2 spsk. soja
1 tsk. sesamolie
2 tsk. risvineddike
1 spsk. vand
1 tsk. Kimchi chilipulver

Ca. 12 pandekager

Sådan gør du:

Pisk mel, kartoffelmel, æg, kimchilage og vand sammen. Rør kimchi, forårsløg og salt i.

Steg ca. 12 små pandekager i rigeligt olie på en stor, varm pande.

Dippingsauce:

Rør soja med sesamolie, chilipulver, eddike og vand.

Servér pandekager med lidt snittet forårsløg og dippingsauce.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *