Jeg er vild med denne sprød kålsalat med misodressing. Jeg bruger oftest en barley miso, men en hvid misopaste er også helt oplagt at bruge!
Salaten har faktisk en fast plads på mit julebord. Den passer godt til både steg og and, og et friskt indslag.
Find flere opskrifter i Lorang & Co
Eller Se videoen her!
Salaten kan sagtens spises dagen efter at den er lavet, hvis du har rester. Den falder sammen, men det er egentligt meget dejligt med den marinerede kål. Frisk den evt. op med lidt ekstra koriander.
Ingredienser
¼ -½ rødkål (alt efter størrelse)
¼ -½ hvidkål (alt efter størrelse)
1 bundt koriander
Desuden:
1 fed hvidløg
20 g skrællet ingefær
2 spsk. flydende honning
½ dl limesaft
2 spsk. misopaste
1-2 spsk. soja
salat til 4-6
Så nemt er det:
Snit kålen ultrafint, gerne på et mandolinjern. Hak koriander groft.
Vend kål og koriander sammen.
Riv hvidløg og ingefær fint og rør det sammen med honning, limesaft og miso. Smag til med tamari eller soja og vend salaten med dressingen.
Servér straks.
Se flere opskrifter på kålsalat.
Hej link virker ikke – vil supergerne have opskriften sprød kålsalat med misodressing.
Vh. Tina
undskyld sent svar! Opskriften er her nu 😉