Rødbeder og brombær er match made in heaven! Her i en super nem (og smuk) steaksalad, der er et godt bud på perfekt aftensmad!
Har du en rest steg, kan du sagtens bruge det i stedet for steaks.
Opskriften er god som hovedret til 2 personer.
400 g rødbeder
2 flotte bøffer
olivenolie
salt
Dressing:
1 spsk dijonsennep
2 tsk flydende honning
2 spsk balsamicoeddike
3 spsk olivenolie
salt og peber
Salat:
½ radichio
100 g rucola
125 g brombær
100 g blød gedeost
Skræl rødbederne og kom dem i kogende, let saltet vand og kog dem møre. Ca. 30 minutter.
Steg bøfferne i lidt olivenolie på en stor, varm pande til de er rosa.
Afdryp rødbederne og lad dem køle en smule, skær dem i grove stykker.
Dressing:
Rør en dressing af sennep, honning og eddike. Pisk olivenolie i og smag til med salt og peber.
Servering:
Vend de lune rødbeder med dressingen. Skær bøfferne i skiver.
Riv radichioen i grove stykker og vend den med rucola.
Anret salaterne med rødbeder, bøf, brombær og brud af gedeost. Krydr med salt og peber og servér straks.
Opskrift & Styling: Louisa Lorang
Foto: Chris Tonnesen