Her til morgen vil jeg lave en quinoabowl i Go Morgen Danmark, som er super god i madpakken. Også for voksne!
Jeg pakker den i et glas eller en bøtte, gerne med dressingen ved siden af.
hey, den funker også glimrenede som aftensmåltid.
Brug endelig de rester du har! Dressingen kan få alt til at smage super luksus!
(Mangler du mere inspiration, så får du 25 % på alle bøger i min lille shop ❤️i hele august og i dag med!!! (Selvom det blev september) Brug kuponkoden: madpakker)
Her er nok bowl til 1-2 personer.
1 dl quinoa
salt
75 g grov peanutbutter
50 g kokosmælk
1-2 tsk. rød karry (husk det er stærkt)
1 tsk. flydende honning
saft af ½ lime
salt
Fyld:
200 g broccoli
1 avocado
lidt limesaft
1 håndfuld babyspinat
1 håndfuld edamamabønner
evt. lidt ristede sesam
Skyl quinoa og kog den mør i usaltet vand. Ca. 15 minutter. Salt den og dryp af.
Dressing:
Rør peanutbutter med kokosmælk, rød karry, honning og limesaft og smag til med salt og mere lime, hvis behov.
Fyld:
Del broccoli i mundrette buketter og damp den i 2-3 minutter i letsaltet vand. Dryp den af.
Skær avocado i tern og vend dem med lidt lime.
Pak afkølet quinoa i en madkasse eller en bøtte. Top med broccoli, spinat, avocado og edamame. Drys med sesam. Pak sammen med en gaffel og dressingen.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Chris Tonnesen