Breakfast tacos – aka noget-af-det-bedste-jeg-ved
Der skal ikke meget til at gøre mig glad! Hvide tortillas og stegte kartofler, så er du godt på vej.
Tacos a la disse, spiste jeg ofte fra det første taco-sted jeg nogensinde besøgte, el Pato i Texas. Det er snart 25 år siden (GISP), men jeg nyder stadig en taco til morgenmad – lige så tit jeg kan.
Denne opskrift giver 8 styk – beregn mindst 2 per mand M/K
300 g kogte kartofler
olivenolie
salt
8 tortillas
lidt revet ost, f.eks. cheddar
2 avocado, i tern
1 bundt radiser
8 spejlæg
koriander
limebåde
chilisauce
Skær kartoflerne i mundrette stykker og steg dem gyldne i olivenolie på en stor, varm pande. Krydr dem med salt.
Fyld lune tortillas med kartofler, revet ost, avocado, radiser og spejlæg. Top med koriander og sevér straks med limebåde og chilisauce til.
Se flere opskrifter på tacos.
Opskrift & styling: Louisa Lorang
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Find mine opskrifter hver uge i ALT for Damerne
Uhm jeg får helt lyst til din morgenmad 🙂
Dejlig inspiration.
God søndag ønskes herfra.
I lige måde (en uge senere ;)) KH L