Stenbiderrogn med avokado og limevinaigrette

Forretten tager max. 15 minutter at lave, og smager som en million.

Opskriften er til 4
1 ½ spsk. hakket skalotteløg eller rødløg
1 tsk. flydende honning
¼ dl limesaft
¼ dl koldpresset rapsolie
2 avokadoer
100 g blandet salat
lidt plukket dild
salt og peber
200 g renset stenbiderrogn
TILBEHØR
tynde skiver ristet rugbrød
Rør løg, honning, lime og olie sammen.
Flæk avokadoerne, fjern stenen og tag kødet ud med en ske. Skær avokadokødet i tern vend dem i vinaigretten
Vend salaterne med vinaigrette og avokado og anret den på fire tallerkner. Top med
stenbiderrogn og servér straks med ristet rugbrød.
TIP: Rist dit rugbrød i ovnen. Skær et daggammelt rugbrød i tynde skiver, læg dem på en bageplade på bagepapir, dryp med olivenolie og drys med salt. Rist brødet i en varm ovn (165-200 grader) i 3- 8 minutter – alt efter hvor varm din ovn er.

Opskrift: Louisa Lorang

0 thoughts on “Stenbiderrogn med avokado og limevinaigrette

  1. Miss A

    >Hej Louise.

    Jeg har lige meldt mig som fast læser, og vil lige give mig til kende. Da jeg har fulgt med i et stykke tid.

    Jeg er vild med din måde at lave mad på.

    De bedste hilsner fra
    Anita
    Liv og Mad

    Svar
  2. Louisa Lorang

    >Hej Anita,

    dejligt at 'have dig med til bords'. Og dejlige cupcakes du laver 😉

    Håber du bliver glad og mæt herinde.

    Kh Louisa

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *