De her chips er det bedste der længe har overgået mig (på snackfronten i alt fald!). De smager virkelig fantastisk. Ikke som en straf, eller noget-der-er-okay-fordi-det-er-sundt! De smager godt! Punktum!
Jeg lavede dem i går på Irmas madmesse i Øksnehallen. Alle smagsprøverne blev spist, så det håber jeg er et godt tegn.
Husk at det er 20% rabat på mine kogebøger i shoppen, hvis du skriver irma i kuponfeltet.
Opskriften her er lavet ved lav varme. Men du kan også lave dem i en top-varm ovn, i kort tid. Bare hold øje!
200 g grønkål
2 spsk olivenolie
lidt flagesalt
Rib kålen (altså fjern de aller groveste stilke og kassér dem). Skyl kålen og tør den i et rent viskestykke eller slyng den i en salatslynge. Vend den med olie og salt og bred den ud på en bageplade med bagepapir på.
Bag den ved 100 grader (varmluft) i ca. 50-60 minutter, eller til den er helt sprød.
Vend gerne rundt i den et par gange undervejs.
Færdig! Servér, spis straks eller pak dem i din taske i en lille bøtte, så de ikke bliver til grønkålspulver.
Opbevar chipsene tørt og i en kagedåse eller lignende.
TIP: Krydr evt. dine chips med wasabipulver, sennepspulver, paprika, cayenne eller andet du er vild med.
Opskrift: Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Følg mig også på instagram og på lorangmini.dk