Annonce
Jeg har en svaghed for sjusser – og de må gerne være friske og i enkelte tilfælde også pangfarvede.
Denne melonsjus er lavet af melon og med melonlikør – som kan være lidt pinligt at købe, men som giver liiiige det ekstra til smag og farve.
Den er toppet med brusvand fra min Quooker (yes jeg har kogende vand OG iskoldt brusvand i min vandhane! Så vild med det) og så skal den helst nydes i solen.
Se hvordan du får brusvand i din hane her!
Ingredienser
Melonsaft:
1 galiamelon, 6-700 g
1 ½ dl friskpresset limesaft
½ dl sukkerlage eller lys agavesirup
1 drink:
isterninger
½ dl melonsaft
2 cl hvid rom
2 cl melonlikør
lidt koldt brusvand
evt. limeskiver til pynt
2 drinks
Her er melonsaft til 4-6 sjusser, alt efter hvor saftig din melon er. Har du for meget saft kan den drikkes uden alkohol, blot toppet med iskoldt brusvand.
Melonsaft:
Flæk melonen og scoop kernerne ud med en ske. Skær skrællen af og blend melonkød med lime og sukkerlage. Sigt saften.
Drinks:
Fyld to let smukt glas med isterninger og top med melonsaft, rom og likør. Fyld glasset med lidt iskoldt brusvand og pynt evt. med lime.
Rør rundt inden du nyder drinken.