Jeg er en sucker for romkugler. Og hjemmelavede romkugler er klart på listen over must-eats!
Jeg bruger enten en mørk rom eller romessens (grin bare – men det er det der får det hele til at smage af tivoli – på den gode måde)
Husk ingen børnehænder, når der skal rulles romkugler ….hahahahahah, det bliver liiige lidt for meget.
Ingredienser
400 g kage, gerne chokoladekage
50 g smeltet chokolade
1-2 spsk. marmelade, f.eks. hindbær eller solbær
3 spsk. kakao
1 spsk. romessens (eller 2 spsk. god rom)
Masser af krymmel
ca. 30 små romkugler
Sådan laver du hjemmelavede romkugler:
Blend kageresterne, f.eks. i en foodprocessor eller med en håndmixer.
Kom smeltet chokolade, marmelade og kakao i. Smag massen til med romessens eller rom.
Tril massen til ca. 30 små romkugler.
Rul dem i krymmel og sæt dem koldt indtil servering.
Servér kolde.